Rafturi pentru paleti

Sistemul de rafturi pentru paleti reprezintă cea mai utilizată soluţie pentru creşterea capacitaţii de depozitare prin utilizarea spaţiului pe verticala si ofera flexibilitate in manipularea paletilor de diferite inaltimi.

Sistemul convenţional reprezintă soluţia optimă cost-eficientă si are avantajul accesului direct la fiecare palet in parte. Este fabricat din otel galvanizat care ofera sistemului durabilitate si este certificat in concordanta cu standardele EN 102443.1, UNI EN 15512, EN 15620 si TUV Product Service Gmbh.

Rafturile de paleti ajustabile sunt cea mai raspandita forma de sistem de stocare pentru incarcari paletizate sau nepaletizate. Randurile de paleti sunt separate de coridoare ce pot fi dimensionate sa se potriveasca stivuitoarelor clientului si pot fi montate simplu sau spate in spate.

Rafturi Paleti Avantaje:

  • 100% accesibilitate la paleti individual.
  • Depozitarea de materiale cu greutate mare si volum.
  • Foarte versatil – traversele ajustabile permit sistemului sa fie adaptat pentru a se potrivi oricarei dimensiuni de palet si maximizeaza folosirea spatiului.
  • Folosirea stivuitoarelor conventionale – eficienta costuri.
  • Foarte usor de instalat si repozitionat.
  • Capacitate de stocare de pana la 30 de tone pe modul in timp ce inaltimea poate ajunge pana la 13,5 metri.

Sistemul de rafturi pentru paleti ofera cele mai inalte standarde privind siguranta, capacitatea de incarcare si functionalitatea. Folosirea pentru coloana a profilelor “Ω” ofera putere sporita pe verticala in comparatie cu profilele “C” folosite de majoritatea producatorilor.

Sistemul de rafturi pentru paleti permite folosirea diferitelor tipuri de stivuitoare in functie de nevoile clientului si de specificatiile spatiului de depozitare.

Interesat? Cere oferta!


Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.Call Now ButtonSuna acum!